top of page
Search
  • Writer's pictureKjetil Hope

Har du jobb eller stipend til meg?

Som noen av dere kanskje vet har jeg full jobb ved siden av å drive denne siden.


Jeg liker å lage opplegg, og jeg synes det er veldig givende å se andre bruke hva jeg har utviklet. Dessverre klarer jeg ikke lage mer enn jeg gjør nå, blant annet fordi jeg har en jobb, og må prioritere den.


Derfor lurer jeg på om noen sitter på noen tips om hvilke muligheter som er der ute for oss som liker å lage og dele opplegg for andre. Dersom du vet om en jobb hvor jeg kan drive dette på fulltid, send meg en melding. Jeg har sett om noen forlag har utlyst stillinger, men har ikke funnet noe.


Alternativt ville jeg gjerne kunne kjøpes fri for å lage opplegg i arbeidstiden. Jeg har søkt hos NDLA, men de var ikke interessert.


Jeg har søkt rundt etter stipender, men har ikke funnet noen som passer til meg. Det er, meg bekjent, ingen stipender for utviklere av pedagogisk materiale i Norge, men det er mulig jeg ikke har søkt godt nok.


Og dersom du er en person som enten har stipend eller jobb, kikk på det jeg har delt på siden min. Se på oppleggene som en søknad.41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page