top of page
Search
  • Writer's pictureKjetil Hope

Hvorfor du må logge inn.

Jeg skal innrømme at jeg ikke er så flink til å lage nettsider, og jeg så på flere forskjellige maler. Jeg valgte nettbutikk siden det gjorde det enkelt å laste opp nye opplegg.


Nå er imidlertid alle varene gratis i denne nettbutikken, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få ordne det slik at dere slipper å registrere epost og telefonnummer.


Imidlertid er det helt greit å registrere seg med falskt navn, epost og nummer. Bare legg inn et @ og et punktum i eposten.


Håper du får glede av oppleggene jeg har delt på denne siden. Tipse gjerne kolleger.

24 views0 comments

Recent Posts

See All

Liste over alle quizer finner du her. Svarene står lenger nede på siden. Hvem er tidenes yngste britiske statsminister? I hvilket land kjemper geriljalederen Subcomandante Marcos? I hvilket land bor d

Liste over alle quizer finner du her. Svarene står lenger nede på siden. Oddvar Brå brakk staven, de kriget på Falklandsøyene, og filmen E.T slippes. Hvilket år? Når britiske historikere rangerer de b

bottom of page