top of page
Search
  • Writer's pictureKjetil Hope

Hvorfor filene ligger både i "nettbutikken" og på bloggen.

Jeg får stadig melding om at flere av dere legger inn bestillinger i nettbutikken, og det er hyggelig. Likevel er det greit å minne om at mange av filene også finnes på siden, uten krav om registrering av epost og telefonnummer.


Jeg ønsket opprinnelig en løsning hvor folk kunne laste ned uten å måtte registrere seg, men da jeg gikk gjennom de forskjellige alternativene hos webhostingsselskapet, fant jeg ikke alternativer for det. Jeg opprettet en nettbutikk, siden det var det nærmeste jeg kom mine behov, og brukte også mye tid på å se hvordan jeg kunne ta bort behovet for å registrere seg. Til nå har jeg ikke funnet den løsningen.


Det var først etterpå at jeg oppdaget det var mulig å dele filene på bloggen, og jeg har forsøkt å laste opp de fleste filene også der.


I dag legger jeg av og til ut filer på bloggen, av og til i nettbutikken. Dersom jeg ikke har en post hvor den passer inn, legger jeg den bare ut i nettbutikken.


Dette er grunnen til at siden min er litt rar, jeg forsøker å finne bedre løsninger, men disse vil koste endel som jeg ikke kan ta meg råd til.


Ellers blir jeg veldig glad for tilbakemeldinger, for bidrag, både i form av opplegg og donasjoner.

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page