top of page
Search
  • Writer's pictureKjetil Hope

Jeg søker jobber

Jeg skriver lite om mitt eget liv her på denne siden, men denne gangen har jeg lyst til å bruke siden min til å søke jobb.


Jeg jobbet fire år ved Gjøvik VGS før jeg følte at jeg ville videre, og komme nærmere Oslo. Det gjorde jeg også i august 2023. Nå var situasjonen slik at jeg ikke fikk en fast jobb, og måtte si ja til et årsvikariat. Nå viser det seg at det vikariatet ikke blir forlenget, siden de som jeg har vikariert for returnerer til neste år, og jeg trenger en ny jobb, helst under en time fra Oslo.


Hvis du vet om noen steder som trenger en videregåendelærer, ikke nøl med å tipse meg. I høyre hjørne ser du en liten grønn, oval figur, den kan du bruke til å sende meg en lenke. På forhånd takk.


Hvorfor du bør ansette meg

Jeg håpet at denne siden ville være et argument nok i seg selv, men her er noe av det jeg har laget:


m.m


Mine fag

  • Norsk

  • Historie

  • Religion

  • Russisk

  • Økonomi/ Markedsføring/ Salg403 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page