top of page
Search
  • Writer's pictureKjetil Hope

Prosjekter fram til neste år.

Updated: Oct 22

Dette er noen prosjekter jeg jobber med nå og da. Dette er hefter som kan skrives ut og deles ut til elevene. Ideelt har jeg lyst til å lage hefter som etterhvert kan erstatte noen av bøkene som skolene kjøper inn.


Det er mange av dere som har lastet ned heftene, men dette er prosjekter som er vanskelig å få til alene. Dersom du har oppgaver som passer til heftene, send melding. Samtidig om du har kommentarer til heftene, send gjerne en melding.


Alle som bidrar vil krediteres i heftene.


OBS: Det koster å drive siden, dersom du har lyst til å donere noen kroner, blir jeg veldig glad for det.


Norsk som andrespråk

Dette har blitt langt, men jeg skulle gjerne hatt flere oppgaver. Send meg gjerne noen egenproduserte oppgaver.


Edit: Jeg la til noen korte dialoger skrevet opprinnelig i ChatGPT, deretter omskrevet noe av meg. Jeg tar gjerne imot tilbakemelding på disse.Oppgavehefte 7.1
.docx
Download DOCX • 198.88MB


Nynorsk som sidemål

Her ligger den siste versjonen, men jeg skulle gjerne hatt flere oppgaver, så om du har noen eller har lyst til å lage noen, send meg en melding.Nynorske-hefte-5
.docx
Download DOCX • 8.77MB

Arbeidshefte bokmål

Har ikke brukt tid på denne på lenge, men jeg tar gjerne imot oppgaver.

Arbeidshefte norsk
.docx
Download DOCX • 4.15MB

Akademisk skriving

Dette var et fellesprosjekt med flere deltagere, og jeg tar gjerne imot flere kapitler og oppgaver.


Introduksjon-studieforberedende-program 3.1
.docx
Download DOCX • 48.06MBEksamensskjema


Har du noen skjema til elevene, eller har du kommentarer til de som allerede er i heftet. Send meg en melding.


Eksamensskjema 2.0
.docx
Download DOCX • 39KB


Oppgaver skrivetrening

Dette er arbeidsark man kan dele ut til elever som trenger litt ekstra hjelp. Skriv ut flere av alle arkene, og del ut til elever som trenger å jobbe litt ekstra. Jeg trenger imidlertid flere oppgaver, så om du har forslag, send meg melding.


Oppgaver - skrivetrening 1.2
.docx
Download DOCX • 18KB

727 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page