top of page
Search
  • Writer's pictureKjetil Hope

Spørsmål om nynorske versjoner av opplegg

Jeg delte nylig et opplegg i en gruppe på Facebook, og fikk et spørsmål om det fantes i nynorsk versjon. Svaret mitt var det gjorde det, personen måtte bare oversette det først. Nå vet jeg ikke om det ble oppfattet som kritikk, men både mitt og denne personens svar forsvant. Likevel er dette et tilbud som står ved lag.


Jeg er veldig glad i nynorsk, og synes det er flott at alle elever leser nynorske på skolen, imidlertid føler jeg ikke at jeg kan sette av tid til å oversette opplegg. Det er for mange, og jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne. Der kan derimot du hjelpe meg.


Dersom du finner noe her som du skulle ønske var på nynorsk, oversett teksten og send til meg. Du finner kontaktimformasjon på siden, eventuelt kan du sende dem i chat. Jeg vil legge dem ut, og også kreditere deg for jobben (om du vil).161 views0 comments

Recent Posts

See All

Σχόλια


bottom of page