top of page
Search
  • Writer's pictureKjetil Hope

Vil du dele opplegg?

Jeg har opprettet denne siden av en enkelt grunn, jeg ønsker at det skal legges til rette for deling i skolen. Det betyr for det første at man jobber med dette på høyere nivå, gjerne i kommunene og i fylkene med å organisere deling. Mange lærere deler mye uten at noen ledere, verken på skolen eller hos skoleeier har gjort noe for å bidra til dette.


Det betyr også at jeg ønsker at andre skal dele hva de har produsert. Det gjør ingen nytte i en mappe i datamaskinen din, og mye av det du har laget kan kanskje andre bruke.Det er mulig å laste opp på Addito. Det er en side jeg var aktiv på tidligere, og det er enkelt å laste opp der. Det er også mulig å bruke Slideshare, hvor du kan laste opp presentasjoner.


Alternativt er det mulig å sende til meg, da kan jeg dele på denne siden, og selvsagt kreditere deg. Det er ikke mulig å ta betalt for å selge noe her, siden jeg ikke liker trenden med å selge det man har fått lønn for å utvikle av skattebetalerne.


Dersom du har et opplegg som passer inn på sidene, send meg en melding, så havner det på siden.

36 views0 comments

Recent Posts

See All

Engvald Bakkan - ressurser

Finn andre forfatterressurser her. Nasjonalbiblioteket Vegen til regnbogen : av og om Engvald Bakkan til 100-årsdagen i 1997 Lenke Krossen er din : ein studie i Engvald Bakkans forfattarskap Lenke Byg

bottom of page