top of page
Search
  • Writer's pictureKjetil Hope

Webhotellet vil ha penger. Kan du donere en slant?

Updated: 1 day agoHer finner du listen over alle som har bidratt. Har jeg glemt deg? Det er bare en forglemmelse, send melding.


Da jeg 5 november 2022 startet opp denne nettsiden bestemte jeg meg for å ikke ta betalt for oppleggene eller å ha reklame. Jeg håpet å dekke kostnadene ved hjelp av donasjoner.


Det koster 2270 å opprette denne siden (jeg fikk litt rabatt for førsteåret), men 5 november i år vil jeg måtte betale rundt 2750 kroner for å beholde siden ett nytt år.


Per dags dato har 32 personer donert tilsammen 2045 kroner, noe som gjør at jeg nesten går i null for det første året.


Nå er nesten 3000 kroner litt mye å betale for en side jeg ikke tjener penger på, og som er ment for å hjelpe andre, så om du har lyst til å gi meg en liten sum for å dekke webhosting er det ingenting som gleder mer enn det.


Jeg kommer ikke til å beholde et eventuelt overskudd, men vil donere bort det overskytende. Denne siden er ikke laget for at jeg skal tjene penger, men for å motivere andre lærere til å dele hva de har laget.


OBS: Jeg vet at endel elever besøker siden min. Det må dere gjerne gjøre, men jeg blir glad om dere IKKE donerer. Denne forespørselen gjelder lærere.


Du kan donere her, eller vippse på 45906059.
Oppdatering:

Tilsammen har jeg nå betalt 5791 kroner til webhotellet (da betaler jeg ingenting mer før om ett år).

Jeg er oppe i 4005 kroner i donasjoner og er pr dags dato 1786 kroner unna å gå i null. Med en gang jeg får nok til å dekke kostnadene vil jeg fjerne muligheten for å donere. Tusen takk.


72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page